Web Analytics Made Easy - Statcounter


حسین حق وردی ضمن برشمردن برخی مشکلات در شبکه اجتماعی یادگیری دانش آموزان(شاد) با توجه به بازخوردهای دریافتی از فرهنگیان، خانواده‌ها، دانش آموزان و کارشناسان، اظهار کرد: تا پیش از این آموزش‌ها سنتی بوده و حالا نوین شده است. تکنولوژی خاصیت شفاف‌سازی دارد. مشکلاتی که در آموزش‌وپرورش مُزمن و پنهان بوده، حالا در روش جدید رو آمده و نمایان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مثلا ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش تا ۱۵آبان‌ماه هر سال طول می‌کشد، حالا این سیستم روی آموزش مجازی سوار و مشکلاتش عیان شده است؛ مثلا سامانه سناد که بانک اطلاعاتی مدارس، دانش‌آموزان و معلمان است و زیرساخت شاد محسوب می‌شود، هنوز کامل نشده و خب طبیعی است که هر نقصی در سناد باشد به شاد هم منتقل می‌شود.

نماینده مردم شهریار و قدس و ملارد در مجلس تصریح کرد: قطع و وصل شدن دائم شاد، هنگ کردن در زمان آموزش زنده، ناتوانی در ارسال ویدئو یا حتی یک فایل ساده از جمله ایرادات وارده به «شاد» است.

حق وردی یادآور شد: در حوزه عدالت اجتماعی و عدالت آموزشی، برخی‌ دانش‌آموزان که تعدادشان بیش از ۳میلیون و ۵۰۰هزار نفر است، اساسا به شاد دسترسی ندارند. دانش آموزانی هستند که توان خرید و داشتن گوشی تلفن هوشمند را ندارند.

«شاد» حریم خصوصی افراد را نقض کرده است

وی با بیان اینکه «شاد» با دسترسی‌های زیادی که برای خود در گوشی تلفن هوشمند ایجاد می کند، حریم خصوصی را نقض کرده است، ادامه داد: باید روی تلفن‌های هوشمند یا اندروید به روز نصب شود و این موضوع یعنی تحمیل هزینه زیادی به خانواده ها ایرادات فنی بسیاری از جمله اعلام خطا هنگام ثبت نام دارد.

این نماینده مردم در مجلس یادآور شد: قطعا آموزش مجازی، نیاز به پهنای باند وسیع برای جابجایی داده‎ها دارد و عملا با زیرساخت اینترنتی کشور به خصوص در استانهای دوردست و کمتربرخوردار ناهمگون است.

 

حسین حق وردی

سیستم‌ عامل اندروید با نسخه پایین‌تر از 4.4 قابلیت نصب شاد را ندارند

حق وردی افزود: برای نصب برنامه شاد دستگاه هوشمند با سیستم‌ عامل اندروید با نسخه 4.4 یا بالاتر مورد نیاز است، پس نمی توان در گوشی‌های اندرویدی با سیستم عامل پایین تر از 4.4 این برنامه را نصب کرد که این ایراد هم به شاد وارد است.

وی با بیان اینکه شاد ضریب تعامل آموزشی مناسبی ندارد، گفت: آموزش ندیدن معلمان و کادر آموزشی مدارس نیز یکی دیگر از مسائلی است که در استفاده از شاد احساس می‌شود.

«شاد» چه هزینه‌هایی را به دانش آموزان و معلمان تحمیل کرده است

این نمانیده مجلس یازدهم با اظهار تأسف از اینکه «شاد» هزینه‌های بیشتری از جمله ساعات کاری بیشتر، بیماری‌های چشمی، هزینه خرید یا تعمیر گوشی‌های هوشمند به فرهنگیان تحمیل کرده است، گفت: این هزینه‌ها جدای از هزینه حجم مصرفی اینترنت شاد است و این هزینه برای معلمان و دانش آموزان بسیار بالا است.

کمیسیون آموزش پیگیر حل مشکلات «شاد» در نشست‌های آتی خود

عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خواستار رسیدگی آموزش و پرورش به این موارد شد و گفت: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با دعوت از وزیر آموزش و پرورش پیگیر حل مسائل و مشکلات شاد در نشست‌های آتی خود خواهد بود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دانش آموزان حق وردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۸۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می‌کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.

خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.

بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.

اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه‌ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام‌های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه‌جا می‌شود که البته روزانه بر قیمت خط‌های رند هم افزوده می‌شود در حالی‌که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره‌های گران قیمت‌تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

دیگر خبرها

  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان