Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@07:57:26 GMT

اگر می خواهید به نام شاد ناشاد نشوید، بخوانید

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۰۶۴۹

اگر می خواهید به نام شاد ناشاد نشوید، بخوانید

ایسنا/مرکزی رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان گفت: با توجه به ارائه آموزش برای دانش‌آموزان در بستر فضای مجازی و استفاده از اپلیکیشن شاد، شهروندان مراقب شگردهای مجرمان سایبری در این‌ خصوص باشند.

بر اساس اعلام پلیس، سرهنگ "احسان آنقی" اظهار کرد: عموم مدارس با مدیریت معلمان، اقدام به ایجاد گروه یا کانال در یکی از شبکه‌های اجتماعی کرده و فایل‌های آموزشی را برای اطلاع والدین دانش‌آموزان، در آن بستر فضای مجازی منتشر و اعلام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از نصب اپلیکیشن شاد، گزینه ورود به مدرسه ‌من و سپس ورود به کلاس‌ من انتخاب می شود و اگر دانش‌آموزی ورودی جدید باشد باید برابر توضیحات ارائه شده توسط معلم اقدام به احراز هویت کند، ولی دانش‌آموزان پایه‌های قبلی که قبلا احراز هویت شده اند در ادامه عضو گروهی می‌شوند که ادمین(Admin)  و مدیر گروه، همان معلم دانش‌آموز در آن سال تحصیلی است.

 این مقام انتظامی بیان کرد: جهت نصب و بروزرسانی اپلیکیشن شاد توصیه می‌ شود حتما به سایت وزارت آموزش و پرورش به آدرس اینترنتی  https:‎//www.medu.irیا آدرس‌های اینترنتی که از طریق مدرسه یا معلم مربوطه اطلاع‌رسانی می شود، مراجعه کنید.

سرهنگ آنقی ادامه داد: از ارائه اطلاعات هویتی به افراد غیر یا وارد شدن به لینک‌های تبلیغ شده در فضای مجازی که از معتبر بودن منبع آن اطمینان ندارید به جهت پیشگیری از آسیب‌های احتمالی خودداری کنید.

وی با اشاره به اینکه برای نصب اپلیکیشن یا سامانه شاد نیازمند پرداخت وجه نیست، به خانواده‌ها توصیه کرد که اگر فرزندشان از تبلت یا گوشی هوشمند اندروید استفاده می‌کند، از ساده‌ترین راهکار برای مدیریت دسترسی و نظارت بر کودک در فضای مجازی که استفاده از ابزار Google Family Link  است، استفاده کنند.

رئیس پلیس فتا استان مرکزی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه مورد مشکوک در فضای مجازی به سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی https://www.cyberpolice.ir/ مراجعه و موضوع را در قسمت گزارشات مردمی ثبت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پليس شبکه شاد كلاهبرداري جرایم سایبری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۰۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از مسدودسازی ۴۳۴ تارنمای فعال در حوزه جرائم اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی گفت:‌ این اقدامات با هدف مبارزه با  قاچاق  وجرائم اقتصادی انجام شده و در جریان طی یک ماه گذشته بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی‌جویی جرائم اقتصادی ، کالای قاچاق و جرائم گمرکی  انجام شده است.

وی با بیان اینکه انجام امور این بخش مربوط به کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی بوده است، گفت: در این مدت با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در حوزه اقتصادی و اقدامات مربوط به امور گمرکی رصد شدند که از این تعداد تخلف ۱۲۸ تارنما در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی محرز و این تارنماها مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال پیرامون پدیده قاچاق گفت: این صفحات اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره‌ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق کرده بودند که از فعالیت این‌ها نیز جلوگیری شد.

به گفته رحیمی در یک ماه اخیر گذشته ۷۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به اخلال در بازار ارز،  قمار و پولشویی، فروش داروهای غیر مجاز کرده بودند، نیز مورد شناسایی قرار گرفته و از فعالیت آنها هم جلوگیری شد. همچنین به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری شش نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آنها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می شود، گفت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای  گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین  فعال در حوزه قاچاق و جرائم اقتصادی نیز دستگیر شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد
  • فرد هتاک فضای مجازی در چالوس دستگیر شد
  • دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در چالوس
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود