Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@12:44:25 GMT

نداشتن گوشی مناسب، بزرگترین دغدغه والدین و دانش آموزان

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۱۷۳۱

نداشتن گوشی مناسب، بزرگترین دغدغه والدین و دانش آموزان

نداشتن گوشی مناسب، بزرگترین مشکل امروز برای والدین و دانش آموزان است چرا که نصب نرم افزار شاد بر روی گوشی های مدل قدیم امکان پذیر نیست.

خبرگزاری شبستان- شیروان؛ در حالی که در آستانه پایان سال تحصیلی قرار داریم، هنوز بسیاری از خانواده ‌ها در مناطق روستایی و محروم به دلیل نداشتن گوشی مناسب نتوانسته‌اند نرم‌افزار شاد را برای آموزش فرزندان خود نصب کنند که همین موضوع بزرگترین دغدغه آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این در حالی است که هر روز معلمان در این نرم افزار تدریس داشته و دانش آموزانی که این نرم افزار را ندارند از دروس عقب می‌مانند.

 

 

مسئولان آموزش و پرورش به جای آنکه برای چند روز باقی مانده از سال تحصیلی ۹۹-۹۸  از ظرفیت‌های داخلی در شبکه‌های اجتماعی استفاده کنند، با سرمایه گذاری و هزینه سنگین بر روی نرم ‌افزاری تازه متولد به سمت ترغیب مصرف گرایی خانواده‌ها و عملاً به صورت غیر مستقیم تشویق به تهیه گوشی‌های موبایل هوشمند درجه یک می‌کنند تا فرزندانشان بتوانند از این نرم افزار استفاده کنند.

 

 

در حالی که برخی از مسئولان مدام اعلام می‌کنند استفاده از شبکه‌های مجازی و استفاده از نرم افزار شاد برای دانش‌آموزان اجباری نیست، اما اختلاف طبقاتی در جامعه را نمی‌توان منکر شد و این روزها داشتن گوشی‌های موبایل اندرویدی عاملی برای فخر فروشی برخی از دانش‌آموزان به یکدیگر شده است. مسئولان مربوطه باید پیگیر مشکلات دانش آموزان و نرم افزار شاد باشند چرا که بسیاری از مردم را در این روزهای کرونایی گرفتار کرده است.

 

 

یک متخصص حوزه رایانه با بیان اینکه زمان زیادی از عمر نرم افزار شاد نمی‌گذرد و نباید توقع داشت مشکلی نداشته باشد، گفت: بسیاری از دانش‌آموز و معلمان را داریم که برای برقراری کلاس‌های درسی نیازمند نصب نرم افزار شاد هستند و احتمالاً این جمعیت بالا، مدیران آموزش و پرورش را برای تهیه برنامه شاد به وسوسه انداخته است.

 

 

«رضا قندانی» عنوان کرد: قطعاً نرم افزار شاد در همین جا ختم نخواهد شد و در آینده با اجبار دانش‌آموزان و معلمان باید منتظر برنامه‌های تبلیغاتی و انحصاری در این حوزه باشیم.

 

 

این متخصص حوزه رایانه با اشاره به اینکه بزرگترین مشکل دانش آموزان و معلمان نبود گوشی مناسب برای نصب نرم افزار شاد است، افزود: این روزها معلمان و دانش آموزان بسیاری برای خرید گوشی به ما مراجعه می‌کنند ولی وقتی قیمت بالای گوشی‌های مدل مناسب را می‌شنوند با احساس شرمندگی و خجالت، آرام از مغازه خارج می‌شوند.

 

 

قندانی بیان‌داشت: معلمان و دانش‌آموزانی که از این اندروید در گوشی استفاده نمی‌کنند امکان نصب ندارند و باید گوشی جدید خریداری کنند.

 

 

وی با بیان اینکه این نرم افزار بر روی گوشی‌های موبایل مدل پایین و با اندروید چهار به پایین قابل نصب نیست، خاطر نشان کرد: تمام معلمان و دانش‌آموزانی که از این اندروید در گوشی استفاده نمی‌کنند امکان نصب ندارند و باید گوشی جدید خریداری کنند که از توان مالی هر خانواده‌ای خارج است.

 

 

وی با اشاره به یکی دیگر از مشکلات این نرم افزار، اضافه کرد: امکان استفاده همزمان چند دانش آموز در یک خانواده وجود ندارد و مانند کفشی است که باید صبر کنند تا نفر اولی که پوشیده از بیرون برگردد و خواهر یا برادرش بتواند آن را بپوشد و به مدرسه برود که عملاً برای استفاده در یک زمان غیر ممکن است.

 

 

وی اضافه کرد: از دیگر مشکلات نرم افزار شاد عدم احراز هویت دانش آموزان در نرم افزار بود که مشکل آن به گفته مسئولان در حال حاضر حل شده است.

 

 

قندانی تصریح کرد: ضریب پایین نصب نرم افزار شاد بین دانش آموزان کم است و زیرساخت‌ها فراهم نیست.

 

 

یکی از فرهنگیان با اشاره به توزیع جزوه و بسته‌های آموزشی در مناطقی که امکان استفاده از اینترنت و شبکه‌های مجازی را ندارند، تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات نرم افزار شاد، سنگین بودن هزینه‌های اینترنت است، به عنوان نمونه در مدت دو روز بیش از ۳۰۰ گیگابایت اینترنت برای تدریس آنلاین  مصرف می شود که هزینه سنگینی دارد و در توان بسیاری از خانواده‌ها نیست.

 

 

وی که حاضر به ذکر نام خود نیست با انتقاد از مشکلات نرم افزاری شاد که برای بسیاری از معلمان و دانش آموزان فراهم کرده است، عنوان کرد: مسئولان باید تا جایی که امکان دارد اعتراض معلمان و خانواده ‌ها را به مقامات بالا دستی و استانی منتقل کنند.

 

 

وی اظهار داشت: حال با توجه به مشکلات آموزش دانش آموزان و خانواده‌های آنان و در حالی که کمتر از یک ماه به پایان سال تحصیلی و فصل امتحانات خردادماه زمان باقی مانده است لذا باید چاره‌ای اندیشیده شود تا مشکلات این گونه از افراد جامعه که در مناطق محروم و روستایی به سر می‌برند، حل شود.

 

 

یکی از معلمان در این رابطه با اظهار اینکه یکی از مشکلات دانش‌آموزان نداشتن گوشی تلفن همراه است، گفت: وقتی از یکی از دانش‌آموزانم انتقاد کردم چرا وضعیت آموزشی وی ضعیف شده است؟ جواب داد: پدرم کارگر ساده است و توان خرید گوشی جدید را ندارد و مجبورم با یکی از همکلاسی ها که از گوشی مادرش استفاده می کند، تدریس دروس را دنبال کنیم.

 

 

وی که حاضر به ذکر نام خود نیست، خاطر نشان کرد: بعد از اینکه نرم‌ افزار شاد نصب کردیم در حال حاضر فقط تعداد کمی به آن دسترسی دارند که مدام از سرعت پایین اینترنت و دانلود نشدن فایل ها گلایه مند و ناراحت هستند.

 

 

یکی از والدین دانش آموزان مقطع متوسطه هم اظهار کرد: در این شرایطی که اکثر کسب و کارها تعطیل شده و سرپرست خانواده درآمدی ندارد و از سویی نرخ موبایل سر به فلک کشیده، چه طور باید چهار میلیون تومان فراهم کنم تا گوشی مورد نظر فرزندم را برای ادامه تحصیل مجازی تهیه کنم.

 

 

«فاطمه لطفی» یکی از اهالی روستای شهرستان شیروان که سرپرست خانواده و فاقد گوشی اندرویدی است، در خصوص آموزش دانش آموزان از طریق شبکه‌های مجازی اظهار داشت: با اعلام مسئولان مبنی بر ادامه آموزش‌های درسی دانش آموزان از طریق شبکه شاد، به علت اینکه تلفن همراه هوشمند ندارم، مدام با کودک ۱۰ ساله‌ام دعوا و اختلاف داریم و نمی دانم چه طور این امکان را برای وی فراهم کنم.

 

 

یکی دیگر از والدین دانش آموزان مناطق محروم شیروان با بیان اینکه همسرم کارگر ساده ساختمان است، گفت: من باید درآمد دو ماه خانواده‌ام را خرج نکنم تا بتوانم برای دختر ۹ ساله‌ام یک گوشی از مدلی که دوستانش سفارش کرده‌اند بخرم تا بتواند از کلاس‌های درسی اش استفاده کند، این کار عملاً غیر ممکن است لذا بسیار نگران آموزش‌های درسی فرزندم هستم.

 

 

«راضیه نجات پور» خاطر نشان کرد: در کنار مشکلات خانواده‌ها و نبود درآمد، معلمان نیز از مشکل نداشتن گوشی مناسب برای حضور در کلاس رنج می‌برند و دانش آموزانی هستند که با توصیه مسئولان، با قرض و وام، گوشی موبایل برای نصب نرم افزار شاد تهیه کرده‌اند.

 

 

 

 

پایان پیام/641

منبع: شبستان

کلیدواژه: گوشی همراه والدین دانش آموزان معلمان و دانش آموزان نصب نرم افزار شاد دانش آموزان نرم افزار دانش آموزانی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۱۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از رنج دانش آموزان مازندرانی

دانش آموزان منطقه بند پی شرقی بابل مازندران با عبور از رودخانه پرخروش و مخاطرات فراوان به مدرسه می‌روند.

 

 

به اشتراک بگذارید: https://tn.ai/3079164 درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS تلگرام اینستاگرام توییتر   آپارات   سروش   آی‌گپ   گپ   بله   روبیکا   ایتا
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • روایتی از رنج دانش آموزان مازندرانی
  • اکران «قهرمانان ایران» در یکی از بزرگترین بیلبوردهای شهر تهران
  • دانش آموزان چه انتظاری از معلمان دارند؟
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است