Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@13:32:32 GMT

اندوه والدین خراسان جنوبی از «شاد»

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۷۹۱۲۹

اندوه والدین خراسان جنوبی از «شاد»

مشکلات ایجاد شده به دنبال شیوع کرونا ویروس برگزاری کلاس های درس به صورت غیرحضوری و آنلاین را به یک ضرورت تبدیل کرده اما مسئولان مربوطه باید به این نکته مهم که بسیاری از خانواده‌های نقاط مرزی به گوشی های اندروید و یا اینترنت دسترسی ندارند، توجه کنند.

خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی: این روزها ویروس کرونا همه چیز را تحت‌الشعاع خود قرار داده، از تعطیلی مدارس و دانشگاه ها گرفته تا صنوف و بازاریان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدارس و دانشگاه‌ها از اسفندماه سال گذشته تعطیلند و دانش‌آموزان و دانش آموختگان مجبور به خانه‌نشینی‌.

 

اگر چه ویروس کرونا تعطیلی ناخواسته و البته طولانی‌ مدت مدارس را رقم زده اما به گفته وزیر آموزش و پرورش این روزها جریان آموزش تعطیل نیست، دانش‌آموزان در خانه هستند اما جریان یادگیری در همان خانه و با روش‌های مختلف در حال پیگیری است از پخش زنده تلویزیونی گرفته تا ابتکار معلمان و مدارس برای استفاده از ظرفیت فضای مجازی.

 

این روزها مصادیق مختلفی را در فضای مجازی شاهدیم که نشان می‌دهد، معلمان جریان آموزش را تعطیل نکرده‌اند و با ابتکارات مختلف تدریس دروس و وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان را رصد می‌کنند و اهمیت آموزش مجازی و ضرورت فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای توسعه فرصت آموزش از راه دور و آموزش مجازی دو چندان شده است؛ موضوعی که با توجه به تعطیلات ناخواسته مدارس و دانشگاه‌ها بیش از هر زمان دیگری نیاز به توجه دارد و به راستی آیا زیرساخت‌ها بر اساس گفته‌ها و اعلام مسئولان در همه نقاط فراهم است و دانش‌آموزان و دانشجویان در هر منطقه بدون مشکل و دغدغه می‌توانند از آموزش آنلاین و مجازی بهره مند شوند.

 

برای پی بردن به صحت و سقم موضوع سری به معلمان و دانش‌آموزان می‌زنیم.

 

 

یکی از دانش آموزان مقطع دبیرستان چاه‌های کشاورزی سربیشه ضمن گلایه‌مندی از این موضوع می گوید: با توجه به نبود اینترنت در محل زندگی، نمی‌توانم در کلاس های آنلاین شرکت کنم.

 

وی در ادامه با بیان اینکه چند سری به اجبار برای شرکت در کلاس‌ها به سربیشه رفته ام، می افزاید: با وجود بیماری کرونا و توصیه‌های وزارت بهداشت مبنی بر عدم خروج از منزل رفتن به سربیشه و روستاها اطراف برای حضور در کلاس مشکل است.

 

یکی دیگر از دانش‌آموزان هم با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود در جامعه و نداشتن گوشی آندروید می‌گوید: پدرم کشاورز است و با وجود خشکسالی‌های چند ساله و نبود درآمد نمی‌توانم از او درخواست گوشی مدل بالا داشته باشم.

 

او در حالی که گوشی ساده خود را به ما نشان می‌دهد، می‌افزاید: با وجود مشکلات اخیر برگزاری کلاس ها به صورت غیرحضوری و آنلاین امری ضروری است اما وزارت آموزش و پرورش باید به این نکته مهم که خیلی از خانواده‌ها به گوشی های آندروید دسترسی ندارند هم توجه داشته باشد.

 

در ادامه یکی از دبیران دروس اختصاصی سربیشه ضمن تایید مشکلات ذکر شده، می گوید: متاسفانه با وجود مشکلات اقتصادی برخی از خانواده ها یا قادر به خرید گوشی هوشمند یا یا بسته اینترنت نیستند و این مهم باعث عقب ماندن از دروس می باشد.

 

وی در ادامه به اپلیکیشن شاد اشاره می‌کند و می گوید: متاسفانه این اپلیکیشن نیز مشکلاتی برای دانش آموزان و حتی دبیران به همراه دارد.

 

 

او با بیان این که دو فرزندم در مقاطع مختلف تحصیلی قرار دارند، ادامه می دهد: اپلیکیشن شاد را برای دسترسی به دروس یکی از فرزندانم در گوشی نصب کردم و دیگر قادر به استفاده از آن برای دروس دانش آموزانم نیستم.

 

وی در ابتدا خواستار استفاده رایگان دانش آموزان و دبیران از این نرم افزار شد و تاکید می کند: باید برای نصب همزمان این نرم افزار به تعداد بیشتر در گوشی، هم چاره ای اندیشید چرا که اکثر خانواده ها دو یا چند فرزند محصل دارند.

 

یکی از والدین مدرسه محدثه بیرجند هم ضمن گلایه‌مندی از این موضوع به داشتن سه فرزند محصل اشاره می کند و می گوید: برای دو فرزندم این اپلیکیشن را گوشی خودم و همسرم نصب کردم اما متاسفانه برای فرزند سوم نصب نشد.

 

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی و تعطیلی صنوف در یک ماه اخیر اضافه می کند: با وجود مشکلات مجبور به تهیه گوشی هوشمند و سیم کارت دیگر شدم تا بتوانم این نرم افزار را برای دروس فرزند سومم نصب کنم.

 

در ادامه یکی از کودکان کار در خیابان معلم با بیان این که از نیمه اسفند ماه برای کمک به اقتصاد خانواده اقدام به فروش دستمال جیبی می کنم، در خصوص آموزش غیرحضوری می گوید: در خانواده ما کسی گوشی هوشمند ندارد و به همین دلیل نمی‌توانم در آموزش های غیر حضوری شرکت کنم و به همین علت ترجیح دادم در اقتصاد خانواده کمک کنم.

 

به راستی با وجود تورم های موجود در جامعه و مشکلات اقتصادی آیا رواست بار اقتصادی بیشتری را بر دوش خانواده‌ها تحمیل سازیم به بهانه برگزاری کلاس غیرحضوری و ...؛ چه خوب بود وزارت آموزش و پرورش راهکاری می اندیشید تا اینترنت رایگان در اختیار دانش آموزان قرار می‌گرفت.

 

 

غیبت دانش‌آموزان در شاد به مدیر و معلم اطلاع داده شود

«رضا یکه خانی» معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خرسان جنوبی با اشاره به 185 هزار دانش آموز و نوآموز در استان می گوید: 622 آموزشگاه دوره متوسطه اول و دوم در استان با 67 هزار دانش آموز وجود دارد که از این تعداد 356 آموزشگاه دوره اول متوسطه، 147 آموزشگاه متوسطه نظری و 119 آموزشگاه را مدارس فنی و حرفه ای و کار و دانش به خود اختصاص داده اند.

 

وی با اشاره به راه اندازی اپلیکشن شاد از ابتدی اردیبهشت ماه می گوید: با نصب این نرم افزار مدیر و معلم قادر به دیدن مدرسه و کلاس درس خواهند شد و امید است با فراهم شدن زیر ساخت ها شاهد تعامل چهره به چهره با دانش آموزان باشند.

 

وی در خصوص مشکلات مطرح شده والدین، دانش آموزان و دبیران برای نصب این نرم افزار می افزاید: با هر شماره می‌توان از طریق گوشی، تبلت، لب تاب این نرم افزار را نصب کرد با این توضیح که بر روی هر دستگاه یکبار این اپلیکیشن را می‌توان نصب کرد درحالی که از یک شماره و خط می‌توان چندین مرتبه روی دستگاه‌هایی مختلف استفاده کرد.

 

وی در خصوص خانواده هایی که چند فرزند دانش آموزان دارند و قادر به استفاده همزمان یک گوشی برای هر سه فرزند نیستند، می‌گوید: والدین نیاز نیست گوشی و خط جدیدی تهیه کنند چرا که با یک خط می‌توان همزمان بر روی دستگاه‌های مختلف این نرم افزار رانصب کرده و با مدیریت از آن بهره مند شوند.

 

به گفته وی چنانچه به هر دلیلی دانش آموز نتوانست در آموزش آنلاین شرکت کند والدین باید برای عدم ثبت غیبت غیر موجه به مدیر یا معلم اطلاع دهند و بعد از کلاس از تولید محتواهایی انجام شده که در پورتال آموزش و پرورش و سایت آپارات موجود است استفاده کنند.

 

وی خطاب به دانش آموزان که به دلیل نبود گوشی هوشمند، تبلت، کامپیوتر و... قادر به استفاده آنلاین از آموزش نیستند، تاکید می کند: برای از بین رفتن دغدغه دانش آموز و والدین  دروس به صورت cd، درس نامه جزوه و ... با رعایت پروتکل بهداشتی تهیه و در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.

 

وی با بیان این که تا ابتدای اسفندماه حدود 75 درصد آموزش‌ها در مدارس به دانش آموزان داده شده است، تاکید می‌کند: با وجود بیماری کرونا 15 درصد آموزش در اسفند تا پایان فروردین به صورت مجازی داده شده و امید است 10 درصد آموزش باقیمانده در اردیبهشت انجام شود.

 

وی در پایان یادآور می شود: با وجود مساعدت استاندار و جذب و سوق خیران مدرسه‌ساز و بانک‌ها به سمت کمک به دانش آموزان با توان مالی پایین امید است بتوان از این ظرفیت ها برای حل مشکل این افراد استفاده کرد.

 

 

 

پایان پیام/70

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیام رسان شاد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی خراسان جنوبي بیرجند مشکلات اقتصادی دانش آموزان نرم افزار آموزش و پرورش گوشی هوشمند خانواده ها دانش آموز کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۹۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار

به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت شهید مطهری و بزرگداشت روز معلم جمیله سادات میرهادی، یک معلم بازنشسته با حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره آموزش رایگان به کودکان کار گفت: شرایط سختی بود که درس را به صورت فشرده آموزش ببینند.

میرهادی افزود: در دوران شیوع کرونا هم در فضای باز به دانش آموزان درس می‌دادم. وقتی به خانه برمی‌گشتم فکر می‌کردند جذامی هستم!

او همچنین یک خاطره جالب از آموزش به دانش آموزانی که کار می‌کنند نقل کرد و گفت: یکی از دانش آموزان در تعمیرگاه کار می‌کند و برای چند ساعتی از صاحب‌کارش وقت می‌گیرم تا بتوانم به او درس دهم.

مشروح این گفت و گو را در ویدیوی زیر تماشا کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است