Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان گوهری راد آموزش و پرورش با بیان اینکه ۹۰ درصد مدارس گلستان به سامانه شاد متصل شدند، گفت: برای تسهیل روند آموزش مجازی به مشارکت خانواده ها نیاز دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  گلستان ما؛ شبکه ملی اطلاعات حلقه مفقوده ای است که  از ابتدای دهه 90  قرار بود در ایران راه اندازی شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با سهل انگاری و اختلافات سلیقه ای، خود کم پنداری  و .. شبکه ملی اطلاعات پایه گذاری نشد و امروز در بحران کرونا باردیگر ضرورت آن بیش از پیش احساس می شود.

از هفته های گذشته که نرم افزارشاد از سوس آموزش و پرورش رونمایی شد اما به دلایل فنی و ..یکبار به تعویق افتاد و با رفع نقایص و ارتقای ضریب امنیتی آن به صورت رسمی حادکثر تا دو روز دیگر آغاز به کار می کند.

نگرانی دانش آموزان خانواده و معلمان

مصطفی رجایی دانش آموز گرگانی است که می گوید: هرچند با نرم افزارهای متعدد کار می کنیم  اما به دلیل هزینه زیاد اینترنت نمی توانیم همیشه آنلاین باشیم . خود نرم افزار مشکل داشت و دائم قط و وصل می شد و پیغام های خطا می داد.

پدر این نوجوان هم نمی توانم دائم گوشی به دست فرزندم بدهم چرا که محتواهای دیگری در فضای مجازی وجود دارد که برای نوجوانان  زیاد مناسب نیست ولی ما باید این ریسک را بپذیریم.

هرچند در سال های اخیر مسئولان استان گلستان به سمت برقراری عدالت آموزشی رفته اند و سعی می کنند  توازن را  رعایت کنند اما دانش آموزان مناطق محروم و حاشیه شهرها و ..که خانواده هایشان برای ارزاق روزانه خود دچار مشکل هستند توان خرید موبایل هوشمند را ندارند و حتی در منازلشان رایانه شخصی هم ندارند نمی توانند از این آموزش ها استفاده کنند.

مونا فرج پور اما نگران نمرات دخترانش است، او می گوید:  بعد از همه گیری بیماری کرونا بیش از دوماه فرزندانمان به مدرسه نرفتند ما انتظار داریم یا تا آنجا که در مدارس درس دادند ارزشیابی کنند و امتحان بگیرند .آنها حتی می توانند  سال جدید را زودتر آغاز کنند و فصول مانده را برای دانش آموزان مرور کنند.

 در گفتگو با تعدادی معلمان نیز آنها بیان کردند؛ کلاس های مجازی هرجچند برایشان کار مضاعفی داشته است اما تمام تلاش خود را برای اتمام دروس به نحو احسنت انجام می دهند اما آنها هم امیدوارند زودتر مشخص شود که روند کلاس ها به چه صورت باید باشد.

آنها همچنین از مشکلات ورود به نرم افزاردر ابتدای معرفی گله مند بودند و توضیح دادند: کلاس های مجازی آنطور که باید و شاید نمی تواند دانش آموزان را آموزشده چرا که  این آموزش ها کیفیت آموزش حضوری و رفع اشکال های چهره به چهره را ندارد. ضمن اینکه تمرکز دانش آموزان  زیاد مطلوب نیست. اما به هرحال شرایط اینگونه است  باید از آن به صورت مطلوب عبور کنیم.

هرچند این طرح در استان گلستان برخی از دانش آموزان نمی توانند  به دلیل نبود زیر ساخت ها از جمله عدم دسترسی، ضریب نفوذ اینترنت در مناطق صعب العبور و همچنین مشکل  تهیه موبایل هوشمند و یا رایانه برای خانواده ها  و .. تحت پوشش این طرح به صورت آنلاین قرار بگیرند.

سامانه «شاد» از دوشنبه رسما آغاز به کار می کند

در این باره مدیرکل آموزش و پرورش گلستان در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: شبکه اجتماعی دانش‌آموزان( مرسوم به شاد) تقریباً از نیمه شعبان راه اندازی شد .

احسان گوهری راد ادامه داد:  با اطلاع رسانی  گسترده خوشبختانه تاکنون بیش از ۹۰درصد مدارس به این سامانه  متصل شدند و همچنین  بیش از50 درصد همکاران فرهنگی نیز در این سامانه ثبت نام کرده‌اند.

وی تصریح کرد: باید خانواده‌ها مشارکت بیشتری داشته باشند و با نصب نرم افزار شاد بر روی تلفن هوشمند خود این بستر را مهیا کرده تا ما بتوانیم از روز دوشنبه به صورت رسمی در این سامانه فعالیت آموزش مجازی خود را آغاز کنیم.

گوهری راد با بیان اینکه داشتن تلفن همراه هوشمند یکی از ضروریات آموزش مجازی است، گفت: متاسفانه عده‌ای از والدین دانش آموزان تلفن همراه هوشمند ندارند که این مهم، روند آموزشی را کند و مشکل خواهد کرد.

وی ادامه داد: البته این عزیزان در صورتی که سیستم کامپیوتر داشته باشند می‌توانند با نصب این نرم افزار روی دستگاه خود به شاد متصل شوند.

ارسال جزوه های آموزشی برای مناطق محروم

 وی گفت:  البته ما برای دانش آموزان مناطق محروم که موبایل هوشمند و سیستم کامپیوتر ندارند جزوات آموزشی آماده و برای آن ها ارسال می کنیم  تا روند آموزشی آنها دچار اختلال نگردد.

گوهری راد گلستان به ویژگی  های نرم افزار شاد اشاره کرد و گفت:  این نرم افزار از نظر محیط جذاب و ظرفیتی که در انتقال و دانلود داده ها دارد جزو نرم افزارهای برتر است .

وی اضافه کرد: موضوع امنیت و حریم خصوصی است که در این نرم افزار اطلاعات دانش آموزان در یک محیط ایزوله قرار می گیرد تا هم همکاران ما و هم والدین و دانش آموزان با خیال آسوده به تعلیم و تعلم بپردازند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در خاتمه گفت: در حال رایزنی هستیم تا اینترنتی که برای این شبکه استفاده می‌شود رایگان محاسبه شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان خانواده ها نرم افزار گوهری راد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۰۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند

محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تهیه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت : الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده و قرار شده این الگو در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود.

وی افزود: از مهرماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی اضافه کرد: قرار شده مهر ماه امسال ۵۰ درصد مدارس غیردولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی اشاره‌ای به آثار مثبت اعمال معدل امتحانات نهایی در نتیجه آزمون سراسری داشت و گفت: نتیجه اجرای این طرح در مناطق محروم به خوبی خود را نشان داد. به عنوان مثال در استانی مثل کرمانشاه در حالی که در گذشته هیچ رتبه برتری در کنکور نداشتیم، سال گذشته دو رتبه برتر کنکور و ۲۷ رتبه زیر ۱۰۰ و بیش از۲۷۰ رتبه زیر هزار داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه بنا داریم امسال روی دو موضوع کیفیت بخشی به نظام آموزشی و تقویت مدارس دولتی به عنوان دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و ترتیب تمرکز کنیم، گفت: در جهت کیفیت بخشی به نظام آموزشی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

وی اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید سید محمدسعید جعفری در استان داشت و گفت: در این طرح اردو‌های دانش‌آموزی به عنوان بستری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و این طرح در نهایت شناسایی استعداد‌های دانش آموزان را دنبال می‌کند.

محمدی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، گفت: در ۱.۵ سال گذشته قریب ۶۰ مکان ورزشی با هدف نهادینه کردن ساحت زیستی بدنی در مدارس استان کرمانشاه ایجاد شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها گفت: سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها از ۳۰ میلیارد تومان در سنوات قبل به ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امیدواریم در بودجه امسال شاهد توجه بیشتر به آموزش و پرورش در اختصاص بودجه باشیم.

کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش استان در سطح کشوری، کسب رتبه برتر شورای تحقیقات آموزش و پرورش و نیز رتبه برتر در اجرای پروژه مهر از مهمترین افتخارآفرینی‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان کرمانشاه در سال گذشته بود که محمدی از آنها یاد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل